Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Geblesseerde Klaassen zingt over dapp're strijders

Er waren laatst een paar pannenkoeken die meenden dat Davy Klaassen het clublied niet uit zijn hoofd kent. Die mensen doen er verstandig aan om deze beelden even goed te bekijken. Klaassen zingt ook voor aanvang van Ajax - Heracles Almelo (0-0) mee en dat zelfs een seconde of twintig.

27 januari 2016 - 10:45
UsershyraDesktopajax_dataimages488d21244280539a4fa2c277c37f84c0_normal
Klaassen is alleen al hierom een waardig aanvoerder. © Pro Shots

Klaassen heeft dit kalenderjaar helaas nog geen wedstrijd gespeeld. De aanvoerder overstrekte zijn knie tijdens de trainingsweek in Turkije en is nog altijd niet wedstrijdfit. Wie weet is de nummer tien zondag weer van de partij, als Ajax op bezoek gaat bij Roda JC.

Een beetje Klaassen kan Ajax goed gebruiken, lijkt het wel. De drie wedstrijden die dit jaar zijn gespeeld, leverden slechts twee doelpunten op. Ook geen tegentreffers, dat is positief, maar er is niemand die hier vrolijk van wordt.

Gelukkig is er dit filmpje om het een beetje warm van te krijgen. Het is altijd fijn om spelers te zien met een supportershart en rondom Klaassen begint het bewijs zich zelfs in deze moeilijke tijden op te stapelen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >