Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Gala verrast Van Rhijn met aantrekken Noorse rechtsback

Hoe groot is de kans dat Galatasaray deze winterstop twee nieuwe rechtsbacks vastlegt? Nou, niet zo heel groot, schatten wij. En dus kan Ricardo van Rhijn best de pineut zijn. 'Gala' maakte bekend dat het van plan is Martin Linnes vast te leggen. Linnes komt over van Molde FK.

12 januari 2016 - 15:51
UsershyraDesktopajax_dataimagesdb31b3dd5348d9b28338933de26e8006_normal
Keert Van Rhijn zijn rug naar Galatasaray of andersom? © Pro Shots

Een verhuizing van Van Rhijn naar Turkije leek ons een kwestie van tijd. En hemzelf waarschijnlijk ook. Maar soms is niets wat het lijkt. Het was al een week wachten op nieuwe ontwikkelingen... Maar de ontwikkelingen die er nu zijn, lijken niet zo heel gunstig. Linnes wordt spoedig medisch gekeurd.

De vraag is of de overgang van Van Rhijn naar Galatasaray nu helemaal van de baan is. Het lijkt ons eerlijk gezegd eerder van wel dan niet. Het verhaal is compleet als je bedenkt dat Van Rhijn begin december tegen Molde (1-1) in de basis begon. Net als Linnes...

De rechtsback van Ajax kreeg speeltijd vanwege een schorsing van Kenny Tete en begon nog wel leuk aan de wedstrijd, maar zijn spelniveau zakte weg naarmate de klok verder tikte. Linnes bleef juist steeds gemakkelijker op de been, omdat de voorhoede van Ajax vrij onmachtig oogde.

Kwamen de scouts soms naar de Amsterdam Arena voor Van Rhijn en werd de aandacht nog tijdens Ajax - Molde verlegd naar Linnes? Binnenkort wordt het volledige plaatje vast wel duidelijk. We zijn eens benieuwd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >