Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Emanuelson trekt naar Hellas Verona in kelder Serie A

Urby Emanuelson is erin geslaagd een nieuwe club te vinden. Het gaat om Hellas Verona. Als we een blik werpen op de ranglijst van de Serie A, is het lang zoeken. De club staat op de twintigste positie en won dit seizoen nog niet een wedstrijd.

05 januari 2016 - 09:45
UsershyraDesktopajax_dataimagesdcda49a46061b32d3f44e4867fff84e7_normal
Emanuelson speelde meer dan 250 wedstrijden voor Ajax. © Pro Shots

Het is maar net waar je zin in hebt, maar veel andere opties heeft Emanuelson niet. De alweer 29-jarige linkspoot zat sinds de zomer zonder club en was waarschijnlijk allang blij dat er een club belangstelling toonde.

“Klaar voor een nieuw hoofdstuk,” schrijft Emanuelson als onderschrift bij een foto. Op de plaat zien we hem poseren met het shirt van Hellas Verona. “Het voelt geweldig om weer in actie te kunnen komen.”

Emanuelson trainde begin dit seizoen een tijdje mee met Jong Ajax, maar bij het eerste elftal kwam hij nooit meer serieus in beeld. We hebben wel eens begrepen dat het niveau van Emanuelson niet meer zo hoog is als vroeger. Hij meldde zich later ook op het trainingsveld bij AC Milan.

Hoewel hij jarenlang deel uitmaakte van het eerste elftal, werd Emanuelson met Ajax nooit kampioen. Hij vertrok in de winter van 2010 naar AC Milan, waarmee hij wel de landstitel pakte. Onbetwist basisspeler werd hij echter nooit.

Er volgden later avonturen bij Fulham, AS Roma en Atalanta Bergamo, maar dat liep keer op keer uit op een teleurstelling.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >