Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

El Ghazi vindt het nog te vroeg voor een transfer naar Milaan

Anwar el Ghazi naar AC Milan? Of was het toch Inter? Welke club uit Milaan het ook was, het gaat niet gebeuren. Dat zegt hij zelf tenminste. Hij vindt het nog niet verstandig om te vertrekken bij Ajax.

28 januari 2016 - 14:28
UsershyraDesktopajax_dataimages8464018f733be3117daedc386fd647aa_normal
El Ghazi is voorlopig nog wel in het Ajaxshirt te zien. © Pro Shots

Ja, het streelt El Ghazi wel dat er interesse was uit Milaan – er zou geïnformeerd zijn bij zijn oude zaakwaarnemer. “Natuurlijk, het is fantastisch om dat te horen,” zegt hij bij RTL Late Night in gesprek met Huberto Tan.

Hij vindt het dus leuk om te horen, maar daar blijft het bij voor El Ghazi. Hij vindt het simpelweg nog te vroeg voor een vertrek uit de eredivisie. “Ik ben hartstikke blij bij Ajax. Als je logisch nadenkt, is het niet verstandig (om te vertrekken bij Ajax, red.).”

Wanneer het wel een goed moment is weet El Ghazi nog niet. Hij heeft geen strakke toekomstplanning. “Ik laat het gewoon gebeuren, maar natuurlijk ga je wel de opties bekijken. Je weet zelf wel wanneer je lekker in je vel zit, wanneer je denkt dat je klaar bent met de eredivisie of dat je nog even tijd nodig hebt. Dat zijn wel dingen waar je over nadenkt.”

El Ghazi zat overigens bij RTL Late Night omdat hij een van de gezichten is van de voetbalplaatsjesactie van de eredivisie en Plus. Bij de voetbalplaatjes krijg je ook een gezond recept. Om die reden vertelde hij ook over de band met zijn moeder en hoe ze hem aan het gezonde eten kreeg. Het is het terugkijken waard.

De uitzending van RTL Late Night is hier te zien.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >