Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

De Boer klopt af, blessure Milik doemscenario

Klopklopklop. Het was niet heel goed te horen, maar Frank de Boer deed het wel degelijk. Het wil nog steeds niet vlotten met de zoektocht van Ajax naar een nieuwe spits. En stel nou dat Arek Milik geblesseerd raakt. De trainer probeerde mogelijk ongeluk af te wenden.

15 januari 2016 - 13:18
UsershyraDesktopajax_dataimagesc7b925f8f595ceccae7eed824a6bedc2_normal
Ajax heeft nog twee weken om een spits te vinden. © Pro Shots

Het zou zomaar nog kunnen dat er deze winterstop helemaal geen nieuwe spits komt. In dat geval start Ajax de tweede helft van het seizoen met Arek Milik in de spits, maar verder is de spoeling voorin vrij dun. En Milik maakt zijn doelpunten vooral tegen ploegen uit het rechterrijtje.

Davy Klaassen kan in de spits spelen, maar is geblesseerd aan zijn knie. Anwar el Ghazi speelde wel eens in de punt van de aanval, maar is lijkt behoorlijk uit vorm. En dan is er nog Yaya Sanogo. “Maar Sanogo moet eerst maar eens zorgen dat hij honderd procent fit wordt,” aldus De Boer.

Stel je voor dat Milik nu ook nog geblesseerd raakt. De Boer wil er niet aan denken. Klopklopklop. Dat hoort de verslaggever van Ajax Life tijdens de laatste minuut van de persconferentie.

Hoorden we dat goed, Frank? De Boer lacht en vervolgt zijn weg terug naar de kantine.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >