Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Cillessen en Sinkgraven fit; Klaassen blijft twijfelgeval

Het gaat de goede kant op met Jasper Cillessen en Daley Sinkgraven. De naam van de doelman kan alvast op het wedstrijdformulier voor Ajax - Vitesse. Sinkgraven lijkt ook op tijd fit voor de wedstrijd van zaterdag. Alleen Davy Klaassen is nog een vraagteken.

20 januari 2016 - 15:57
UsershyraDesktopajax_dataimagesbc855c42bc1baba29409173549443fd9_normal
Cillessen is er ondanks de trap van Schaken gewoon weer bij tegen Vitesse. © Pro Shots

Cillessen kreeg op bezoek bij ADO Den Haag een trap van Ruben Schaken in zijn gezicht. Hij leek even van de wereld, maar speelde de wedstrijd wel gewoon uit. Gelukkig bleek er niets stuk. De keeper traint uit voorzorg nog wel met een neusbeschermer.

Sinkgraven viel maandag al in de eerste helft uit bij Jong Ajax. Hij had last van de knie waaraan hij eind vorig jaar aan werd geopereerd. Uit voorzorg liet de middenvelder zich al na 37 minuten wisselen. Sinkgraven trainde woensdag weer volledig mee, dus geen paniek.

Met Davy Klaassen gaat het een stuk minder goed. Hij doet na zijn 'overstrekkingsmoment' tijdens het trainingskamp in Turkije nog steeds niet mee met de groep. Of hij mee kan doen tegen Vitesse, is nog onduidelijk. Door de knieblessure miste de aanvoerder ook al ADO - Ajax en het oefenpotje tegen HSV.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >