Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Boilesen kan niet lachen om transfergrapje De Boer

Hebben we al eens verteld dat het tussen Frank de Boer en banneling Nicolai Boilesen niet meer goed komt? Ja, al een keer of wat. En nu doen we het opnieuw. Omdat we een nieuw voorbeeld hebben waar dit uit blijkt.

25 januari 2016 - 16:54
UsershyraDesktopajax_dataimagesa89680bc0ba4216fad566017be0c8cb4_normal
De Boer en Boilesen toen alles nog koek en ei was. © Pro Shots

Boilesen is bij Ajax op een zijspoor geraakt en het zou voor iedereen beter zijn als de Deen zo snel mogelijk een contract tekent bij een nieuwe club. Of dat dan tegen het gewenste salaris zal zijn, is een tweede. En of het zijn droomclub is ook.

Er is iets geks aan de hand: De Boer claimt dat Boilesen – niet voor het eerst – te veel salaris vroeg, de linksback op zijn beurt claimt dat Ajax hem onterecht afschildert als geldwolf. Onze gok: er is veel meer heibel tussen club/trainer en speler en hoe het nou precies zit, horen we wel een keer.

“Ik denk dat ik Boilesen meeneem,” antwoordt De Boer op de slotvraag van AT5. Om na een knipoog vervolgens in een lachsalvo uit te barsten. Het bewuste filmpje staat sinds al donderdag online, maar ging viral nadat het fragment nog eens los was geplaatst.

Het is geen wonder dat een viral filmpje over Boilesen bij de hoofdrolspeler zelf belandt. “Klinkt goed, ik kan niet wachten,” countert de Deen via Instagram. Hij voegde er een emoticion bij van handen die klappen. Dat mogen we opvatten als een sarcastisch applaus. En de hashtags #funnyguy #trueclass en #decency mogen ook op die manier worden uitgelegd.

Nee, De Boer en Boilesen slaan elkaars verjaardagen over...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >