Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers Vitesse- en Heracles-thuis

De winterstop is bijna voorbij. Er gaat weer gevoetbald worden en Ajax krijgt het direct druk. Het team van Frank de Boer begint met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. In de week erna speelt Ajax kort achter elkaar twee keer in de Amsterdam Arena, voor die duels zoeken we ballenjongens en vaandeldragers.

15 januari 2016 - 12:57
UsershyraDesktopajax_dataimages20277116fa76563b46e2b8067c09ae10_normal
Vorig seizoen won Ajax met 4-1 van Vitesse. © Pro Shots

Vitesse is zaterdag 23 januari de tegenstander, drie dagen later komt Heracles naar Amsterdam. Potjes tegen de huidige nummers vier en vijf van de eredivisie, je kunt het jaar met mindere wedstrijden beginnen.

Wil je een van de eerste wedstrijden van 2016 van dichtbij meemaken? Dat kan! We zoeken namelijk per wedstrijd twee ballenjongens – dat mogen ook meisjes zijn – en acht vaandeldragers. Alle winnaars krijgen ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je hebt tot maandag 13.00 uur de tijd om het formulier in te vullen. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Wat nou als je alleen bij een van de twee wedstrijden kan? Ook daar hebben we aan gedacht. Je kunt in het formulier aangeven bij welke wedstrijd(en) je kans wilt maken op een van de prijzen.

Ben je nog geen lid van Ajax Jonge Schare, maar wil je wel meedoen aan deze prijsvraag? Via het formulier hieronder kun je direct lid worden.

Prijsvraag: Dit jaar zijn Vitesse en Heracles dus de eerste tegenstanders in de Amsterdam Arena. Welke twee clubs waren dat vorig seizoen?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >