Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - Feyenoord!

Ajax speelt de komende weken eigenlijk alleen maar belangrijke wedstrijden. De titelrace draait uit op een tweestrijd met PSV en het spel kan beter. Gelukkig komt de klassieker eraan. Die wint Ajax meestal. En we zijn op zoek naar ballenjongens plus vaandeldragers.

29 januari 2016 - 11:02
UsershyraDesktopajax_dataimages906898220fe16f3cdb4111f3bfe79e1c_normal
Even denken: kan Sigthórsson het goede antwoord zijn? © Pro Shots

De klassieker staat op het programma voor zondag 7 februari en de aftrap is om 12.30 uur. Grote kans dat die dag al staat omcirkeld in je agenda, maar heb je ook al wat te doen? Zin om ballenjongen (-meisje mag natuurlijk ook!) of vaandeldrager te zijn? Doe mee aan de prijsvraag!

Let wel even op: van de acht vaandeldragers houden er vier de vlag van de Rotterdammers vast. De andere vier mogen met een Ajaxvlag het veld op. In alle gevallen loop je in Ajaxkleding. In het formulier hieronder kun je aangeven of je alleen met de Ajaxvlag het veld op wilt of dat het je niet uitmaakt.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. De prijsvraag loopt tot maandag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars. In het formulier vragen we onder andere om je lidnummer. Dat zescijferige nummer staat aan de achterkant van je clubcard en is ook te vinden via Mijn Ajaxkaart.

Ben je nog geen lid van Ajax Jonge Schare, maar wil je wel meedoen aan deze prijsvraag? Via het formulier hieronder kun je direct lid worden.

Prijsvraag: wie maakte het laatste Ajaxdoelpunt in de Arena tegen Feyenoord?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >