Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax ontvangt uitsupporters Heracles Almelo in skybox

We hebben met z'n allen de mond vol over normalisatie. Om vervolgens helemaal geen normalisatie toe te passen. Maar de fans van Heracles Almelo worden dinsdag in de watten gelegd tijdens hun bezoek aan de Amsterdam Arena. Ze nemen niet plaats in het uitvak, maar krijgen van Ajax een skybox.

25 januari 2016 - 17:12
UsershyraDesktopajax_dataimagesdcc223be962018178ab271b49253d420_normal
Een plukje Heraclesfans wordt wordt als VIP's onthaald in de Arena. © Pro Shots

Ajax en Feyenoord staan bekend om het meenemen van volle uitvakken, bij de overige clubs valt het vaak toch een beetje tegen. Heracles wordt in de Arena gesteund door vijftien fans. Misschien dat voor de Heraclieden de late aftrap (20.45 uur) op een dinsdagavond meespeelt en dat snappen we best.

Er komen dus niet veel fans van Heracles, maar het biedt Ajax wel de kans iets terug te doen voor de uitstekende ontvangst rondom het kampioensduel dat in april 2014 in Almelo werd afgewerkt. Heracles en Ajax deden toen al lief door 1-1 te spelen omdat een punt voor beide waardevol was.

Ajax kwam op het idee om in totaal twintig Heraclieden – fans plus begeleiders – onder te brengen in twee skyboxen en te voorzien van gratis bier en bitterballen. Wonder boven wonder hebben alle betrokken partijen goedkeuring verleend! De gasten uit Almelo kunnen zich opmaken voor een primadeluxe avondje en daar worden wij van Ajax Life ook vrolijk van.

De Heracles-supporters mogen ook nog eens op basis van vrij vervoer afreizen naar Amsterdam, al vernamen we dat de meesten toch in een busje stappen omdat er gratis bier in het vooruitzicht is gesteld en samen reizen leuker is. Ze moeten toevallig toch die kant op, zou Sjaak Swart zeggen.

De kaarten voor het uitvak komen niet terug in de verkoop.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >