Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax maakt rommeltje van kaartverkoop voor klassieker

Zitten jullie al het hele weekeinde te wachten op info over de kaartverkoop voor Ajax - Feyenoord? Nou, wij ook. Vorig jaar ging het ook al fout rond de klassieker. Het laatste nieuws is dat de verkoop om 10.00 uur begint en dat seizoenkaarthouders als eerste aan de beurt zijn.

11 januari 2016 - 08:53
UsershyraDesktopajax_dataimagesa713056f1f385e6604fd882ced636ff0_normal
Ondanks alle problemen komt de Arena toch wel vol... © Pro Shots

Er is maandag rond de klok van 08.00 uur een mail verstuurd naar seizoenkaarthouders. Dit is de eerste info die vanuit Ajax naar buiten toe is gegeven. Het verkoopschema staat bijvoorbeeld nog steeds niet op de het digitale thuis van de club en de kaartprijzen zijn ons ook niet bekend.

Feit is wel dat de verkoop om 10.00 uur van start gaat. Tenminste, voor seizoenkaarthouders. Ajax heeft besloten dat de vaste abonnees twee dagen lang de kans krijgen om een tweede kaart bij te kopen. Leden van de Supportersvereniging Ajax zijn woensdag pas aan de beurt. En kunnen slechts één kaart kopen.
 
De vraag is welke kaartjes er rond die tijd nog beschikbaar zijn. We durven daar eerlijk gezegd geen enkele voorspelling over te doen. Het bericht dat seizoenkaarthouders een extra kaart kunnen kopen is niet met ons overlegd, maar puur meegedeeld.

Wij als SV Ajax zijn totaal niet blij met de gang van zaken. Ten eerste worden wij geconfronteerd met het bericht dat seizoenkaarthouders extra voorrang krijgen, ten tweede kunnen wij de rotzooi opruimen die Ajax zelf veroorzaakt en ten derde kunnen wij niet eens helpen om problemen op te lossen, aangezien wij het nieuwe platform voor de kaartverkoop niet beheren.

We hebben maandag om 09.45 uur nog snel met Ajax gebeld met het voorstel om de kaartverkoop uit te stellen, maar er werd ons gegarandeerd dat alles in orde zou komen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >