Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

YouTuber bouwt Johan Cruijff Arena van Lego

In deze voetbalarme periode struinen we – speciaal voor jou – met liefde YouTube af, op zoek naar toffe Ajaxgerelateerde filmpjes. We hebben er weer eentje gevonden. We hopen dat Lego meekijkt.

28 mei 2024 - 14:04

De Deense steenjesfabriek bracht al drie officiële stadionsets op de markt: Camp Nou, Estadio Santiago Bernabéu en Old Trafford. Het zou natuurlijk ontzettend gaaf zijn als Lego zoiets ook doet voor de Johan Cruijff Arena, maar dat is een gevalletje wensdenken.

Van de Johan Cruijff Arena is sowieso helaas geen bouwpakket te koop. Veel clubs verkopen diverse bouwsets van hun stadion in de officiële fanshop, maar onze club en ons stadion krijgen daarvoor de handen kennelijk niet ineen. Wie weet. Ooit.

Om ze te inspireren, delen we graag de korte video van het YouTube-account MiniLeague. Hij pakte zijn mooiste steentjes en bouwde minutieus de Johan Cruijff Arena na. Het bouwwerk telt 6953 onderdelen en kan worden verlicht.

Tof!

Aanbevolen
Tijd over in lockdown? 'Effe' de Johan Cruijff Arena bouwen in Minecraft!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >