Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Taylor verdient na twee goals plekje op wallpaper

Over het tegenvallende spel van Ajax in Volendam (1-4) hebben we het liever niet meer. Met drie belangrijke punten in de tas gaan we door naar de laatste potjes van het seizoen, maar niet voordat we een nieuwe wallpaper voor je uitserveren!

06 mei 2024 - 11:06
Taylorwpvolaja800
Scroll naar beneden voor de bewerkte versie! © AFC Ajax

Het is geen verrassing dat we voor Taylor op de wallpaper kiezen. Hij had met twee fraaie treffers een belangrijk aandeel in de overwinning. De middenvelder speelde in het Kras Stadion op de tienpositie, waar hij zich het lekkerst voelt.

Of Taylor volgend jaar nog in het wit-rood-wit voetbalt, laat hij in het midden. Wel zegt hij ‘zijn cluppie’ niet zomaar in te ruilen. De clubleiding ziet hem in ieder geval als onderdeel van het geraamte van volgend seizoen. Als het aan hen ligt, blijft Taylor in Amsterdam.

Aanbevolen
Taylor denkt dat maatje Brobbey best jaloers is op zijn twee goals

We gaan het allemaal wel zien. Voor nu is het vooral belangrijk dat Ajax de vijfde plek veiligstelt. Met Almere City-thuis en Vitesse-uit volgen nog twee eredivisiepotjes. Het zou mooi zijn als we ook na die wedstrijden wallpapers kunnen uitserveren.

Tot die tijd kun je het doen met deze plaat van Taylor. Je downloadt ‘m door op het linkje hieronder te klikken.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >