Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax nog één keer in vuur en vlam in fotoverslag Vitesse-uit

Het seizoen zit er goddank op. Daar is vrijwel iedereen blij mee. We sluiten na de 2-2 op bezoek bij Vitesse wel in stijl af met het laatste fotoverslag van jaargang 2023/2024. Eentje vol fraaie platen. Kijk maar!

20 mei 2024 - 06:52
Fotoverslag 1200 (1)
Nog eenmaal knallen en dan is het seizoen klaar. © De Brouwer

Nog één keer de bus in dit seizoen. Op naar de sporthal van Vitesse, de club die strijdt voor haar bestaansrecht en is gedegradeerd. We wensen de mensen daar het beste. De meegereisde Ajacieden in Arnhem wilden er zondag nog één keer een mooie pot van maken. Aan hen lag het niet.

Het dak van Gelredome was dicht, maar moest al snel op een kier om de nodige rookontwikkeling te laten ontsnappen. Ajax 1 in vuur en vlam, zeg maar. Nou ja, bekijk vooral de foto's die De Brouwer maakte. Dan weet je precies hoe het zit. 

Klaar met foto's kijken? Dan kun je – eveneens voor de laatste maal – stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Tot volgend seizoen en nogmaals onwijs bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >