Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

We zetten Akpom na twee treffers op wallpaper

Chuba Akpom liet eerder zien als invaller zijn waarde te hebben, maar de spits was tegen PEC Zwolle ook als basisklant trefzeker. Twee keer zelfs. Het leverde Ajax weer eens een driepunter op (1-3). En Akpom een wallpaper!

31 maart 2024 - 20:14
Pecajawp800
Akpom blij, wij blij! © Pro Shots

Nu ook Brian Brobbey zich aan het lijstje geblesseerden heeft toegevoegd, is het aan Akpom om voor de doelpunten te zorgen. Dat hoef je hem geen twee keer te vertellen. De spits maakte alweer zijn achtste en negende eredivisiegoal van het seizoen. 

Dat zijn prima cijfers voor een speler die het vooral met invalbeurten moet doen. We vragen ons af of hij na de zomerse transferperiode nog in Amsterdam rondloopt. Misschien is dit wel de laatste keer dat we de aanvaller op de wallpaper kunnen zetten.

Aanbevolen
Akpom enthousiast over Godts, met wie hij vaak extra traint

Maar goed, dat is vooruitlopen op de muziek. We hopen voor Ajax en Akpom dat hij nog vaker zijn waarde kan laten zien. Dan zijn wij er als de kippen bij om een wallpaper te maken! Om te beginnen tijdens de doordeweekse pot tegen Go Ahead Eagles. 

Als je toe bent aan een nieuwe telefoonachtergrond, doe je er goed aan op het linkje hieronder te klikken. Gun jij Akpom een plekje op jouw mobieltje?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >