Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van ’t Schips elf: hoe versla jij PEC Zwolle zonder Brobbey?

Ajax trapt zondag om 12.15 uur af tegen PEC Zwolle. De ploeg reist flink gehavend af richting de confrontatie in Overijssel. Talloze blessures en een schorsing maken dat John van ’t Schip weer moet puzzelen. Welke opstelling fluister jij in het oor van de coach?

27 maart 2024 - 11:35
S11 1200
Akpom wil Brobbey ongetwijfeld vervangen. © AFC Ajax

Laten we maar beginnen met een blessure-update: Brian Brobbey, Steven Berghuis, Josip Sutalo en Jordan Henderson zijn er in Zwolle allemaal niet bij. Ook moet Van ’t Schip het doen zonder Ahmetcan Kaplan. Hij is één duel geschorst vanwege de directe rode kaart die hij pakte op bezoek bij Sparta. 

Van ’t Schip kan richting PEC-uit weer aan de slag met puzzelen. Hij heeft al wel zijn ideeën over de vervanger van Brobbey, maar deelt die nog niet. De trainer kan in ieder geval weer beschikken over Mika Godts en Steven Bergwijn, al kunnen ze nog geen hele wedstrijd spelen. 

We zijn benieuwd hoe jij het duel in Zwolle aanvliegt. Je kunt jouw ideale formatie samenstellen in onze Ajax Life-app. Open deze of download ‘m als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het uitduel met PEC en waan je de trainer van Ajax.

Vergeet daarna vooral niet om jouw opstelling te delen op socials, voorzien van #vantschipself. Reken maar dat anderen daar dan ook weer iets van vinden.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >