Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax Vrouwen tegen Chelsea in Champions League

Ajax Vrouwen maakt zich op voor het tweeluik met Chelsea in de kwartfinale van de Champions League. De ploeg van Suzanne Bakker krijgt dinsdag bezoek van de Engelsen. Met onze TV-tip mis je niks van alle actie!

18 maart 2024 - 13:39
Tvtipajache800
Weet Ajax Vrouwen opnieuw te stunten? © AFC Ajax

Ajax Vrouwen wordt in Amsterdam gesteund door ruim 34.000 supporters. Een recordaantal voor een vrouwenwedstrijd in Nederland. Dat vinden we alleen maar mooi! Er zijn trouwens nog tickets verkrijgbaar, dus sla snel je slag!

Er wordt om 18.45 uur afgetrapt in de Johan Cruijff Arena. Niet aanwezig in het stadion? Geen zorgen! Dankzij de NOS hoef je niks van alle actie te missen. De Champions Leagueduels van Ajax Vrouwen worden uitgezonden op NPO 3.

Aanbevolen
Kroes in controle

De zender begint ruim twintig minuten voor de aftrap met voorbeschouwen. Als je geen televisie tot je beschikking hebt, kun je terecht bij NPO Start, NOS.nl of de NOS-app.

Bij NPO Radio 1 zitten ze vanaf 18.30 uur klaar om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in Amsterdam. Je kunt er ook voor kiezen naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE, de Ajax-app of de website van Ajax.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >