Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Groeten uit Birmingham!

We zijn in Birmingham! In Engeland hoopt Ajax zich ten koste van Aston Villa te plaatsen voor de kwartfinale van de Conference League. We trokken de stad in en schoten plaatjes. Kijk je mee?

13 maart 2024 - 14:36
Groetenb800
Altijd en overal!

Ajax wordt in de West Midlands gesteund door 2109 Ajacieden. Daarmee is het uitvak van Villa Park uitverkocht. Onze ploeg kan de nodige aanmoedigingen goed gebruiken, want het wordt een lastige opgave The Villans te verslaan. 

Om eerlijk te zijn, rekenen we erop dat dit de laatste Europese awayday van het seizoen is. Maar goed, dat dachten we ook toen we massaal naar Bodø trokken. We gaan het allemaal wel zien. Villa Park is sowieso een toffe bestemming.

Hoewel Birmingham niet de meest bruisende stad is, zijn er best wat leuke plekken om te bezoeken. In de wijk Gas Street Basin zie je veel kanaaltjes, met daaromheen prachtige pubs. Ook Jewellery Quarter is een bezoekje waard. 

Voor een stukje voorpret kun je de foto’s hieronder bekijken, gemaakt door Ajax Life. Met de hartelijke groeten uit Birmingham!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >