Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax ontvangt Aston Villa in uitverkochte Johan Cruijff Arena

Ajax strijdt met Aston Villa om een plek in de kwartfinales van de Conference League. De ploeg van John van ‘t Schip kan in de heenwedstrijd rekenen op massale steun van supporters, want de Johan Cruijff Arena is uitverkocht.

04 maart 2024 - 19:14
Ajaboduitverkocht800
Met z’n allen achter Ajax! © De Brouwer

In Europese avondjes hebben we altijd zin. Ook als dat twee treetjes lager op de Europese ladder is. Met Aston Villa komt dan ook een mooie tegenstander op bezoek. Genoeg reden om ons op te maken voor een avondje Europees voetbal. Zeker als dat gebeurt in een uitverkocht huis!

Ajax ontvangt de Engelsen op donderdag 7 maart om 18.45 uur in een Johan Cruijff Arena die tot het laatste stoeltje is bezet. Een stormloop op kaarten bleef uit, maar uiteindelijk kon het bordje ‘uitverkocht’ worden opgehangen.

Leden van Supportersvereniging Ajax kregen de kans om kaarten te kopen en ook reguliere clubcardhouders kwamen aan de beurt.

We wensen iedereen die de wedstrijd bezoekt op voorhand veel plezier. Laat de Johan Cruijff Arena ouderwets kolken. Met z’n allen achter Ajax!

Aanbevolen
Beleef avond vol gezelligheid tijdens Geef Mij Maar Amsterdam!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >