Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Beleef avond vol gezelligheid tijdens Geef Mij Maar Amsterdam!

Hou jij van gezelligheid en Amsterdamse meezingers? Kom dan naar ons gloednieuwe evenement! Tijdens Geef Mij Maar Amsterdam toveren we Afas Live om tot een Jordanese kroeg. De kaartverkoop is inmiddels gestart!

08 februari 2024 - 12:26
GMMA 800

Geen poespas, gewoon ouderwets gezellig. Precies zoals in die goede ouwe tijd. Geef Mij Maar Amsterdam is hét feest voor liefhebbers van Amsterdamse volksmuziek. Van Johnny Jordaan tot Koos Alberts en van André Hazes tot Manke Nelis. Lekker inhaken, meezingen en in de lampen hangen.

Samen met Amsterdamse sterren Danny de Munk, Yves Berendse, Peter Beense, Quincy en Robert Leroy brengen we het oude en nieuwe geluid van Mokum tot leven. Het voelt als een avondje in de Jordaan, waar je de kroeg induikt en de gezelligheid opsnuift. Kortom, een evenement dat je niet wil missen! 

Dit alles staat te gebeuren op vrijdag 5 april vanaf 20.00 uur, in Afas Live. Leden van Ajax Life (18+) hebben per mail een actiecode* ontvangen, waarmee ze voor 14 euro (logisch!) een kaartje kunnen kopen. Ieder lid kan liefst acht tickets afrekenen. 

De kaartverkoop is inmiddels gestart, dus zorg dat je er snel bij bent! Je scoort tickets door in het formulier hieronder jouw lidnummer en postcode in te vullen. Daarna word je doorgestuurd naar de ticketshop, waar je jouw persoonlijke actiecode gebruikt en de kaartje(s) verzilvert.

Wij kijken er nu al naar uit. Tot 5 april!

*Geen code ontvangen, ook niet in je spambox? Mail dan naar organisatie@svajax.nl.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >