Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Kijktip: StukTV tovert auto van PSV-maatje stiekem om tot Ajaxbolide

We hebben een geinige kijktip voor je! De mannen van StukTV nemen voor een nieuwe opdracht hun PSV-maatje Giel in de zeik. Terwijl hij nietsvermoedend op vakantie gaat, pimpen Thomas en Stefan zijn auto in Ajaxstijl. Die humor kunnen we wel waarderen!

26 juni 2024 - 17:02

Je kunt StukTV kennen van het programma Het Jachtseizoen, waarin bekende Nederlanders op de vlucht gaan. Mannen als Klaas Jan Huntelaar, Davy Klaassen, Daley Blind en de broertjes De Boer deden al eens een poging om uit de handen van de jagers te blijven.

Maar StukTV maakt meer toffe online programma’s waarin ze de gekste opdrachten uitvoeren. Nog leuker wordt het wanneer de video een Ajaxsausje heeft. Dat is deze keer prima gelukt! Als Giel op vakantie is, ‘lenen’ Thomas en Stefan zijn auto.

Goed om te weten: Giel is een doorgewinterde PSV-supporter. En tja, wat kun je het beste doen om je Brabantse maatje te treiteren? Zijn auto compleet in Ajaxstijl verpakken! Thomas en Stefan brengen daarvoor een bezoekje aan de Ajax Fanshop.

Aanbevolen
Kijktip: Frank en Ronald de Boer voortvluchtig in Het Jachtseizoen

Daar halen ze vlaggetjes, ballonnen en meer Ajaxuitingen. Niet alleen de buitenkant wordt gepimpt, maar ze steken ook de binnenkant in een wit-rood-wit jasje. StukTV doet daarnaast nog meer dingen met de auto waar Giel niet blij mee gaat zijn. 

Als hij terugkomt van vakantie, haalt Giel zijn auto nietsvermoedend op bij de dealer. Wat zijn reactie is? Nou, kijk zelf maar!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >