Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Johan Cruijff Arena plaatst extra tourniquets aan noordzijde stadion

Wie nu langs de noordkant van de Johan Cruijff Arena loopt, ziet dat er werklui van BAM bezig zijn bij de ingangen Noord A en Noord C. Navraag leert dat er extra toegangspoortjes worden geplaatst. Dat lijkt ons prima nieuws.

13 juni 2024 - 13:30
Arena Poortjes 1200
Straks sneller naar binnen. Fijn. © SV Ajax

Zowel bij Noord A als Noord C komen er twee draaipoortjes bij. De overkapping wordt daarmee ook meteen aangepakt en verbreed. Het bijplaatsen van tourniquets moet ervoor zorgen dat supporters sneller het stadion in kunnen. En dat ze daarmee dus minder lang hoeven te wachten, bijvoorbeeld als het regent of iets.

De uitbreiding van de toegangspoortjes aan noordkant van het stadion is eind juni klaar. Ruim voor Ajax het eerste thuisduel van seizoen 2024/2025 speelt. Dat is overigens al best snel, want onze club speelt 25 juli al de heenwedstrijd in de tweede voorronde van de Europa League. Een week later volgt de return. De loting op 19 juni bepaalt of Ajax begint met een thuis- of uitduel.

Aanbevolen
Shirtverzamelaar en Ajaxfan Gerdo: ‘Niks uit mijn collectie is te koop!’

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >