Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden ondergaan eerste veldtraining onder vurige Farioli

Het is donderdag 20 juni. Precies dat is de datum dat Ajax zijn eerste veldtraining onder leiding van Francesco Farioli afwerkt. Wij waren erbij op De Toekomst. Dat levert vanzelfsprekend een fotoverslag op!

20 juni 2024 - 13:05
Farioli 1200
Farioli laat zich meteen gelden op De Toekomst. © Pro Shots

Op het trainingscomplex van Ajax vindt een grote verbouwing plaats, dus de Ajacieden trainen aan de andere kant van de asfaltweg die De Toekomst in tweeën splitst. Op het trainingsveld zien we veel nieuwe gezichten in de staf.

Behalve Farioli zijn dat onder anderen zijn landgenoot Daniele Cavalletto en de Spanjaard Felipe Sanchez Mateos. Ook zien we Dave Vos en keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar. Met de Engelse Callum Walsh loopt er – naast Alessandro Schoenmaker – een nieuwe fysiektrainer rond.

Aanbevolen
Zweetparels vliegen in het rond tijdens eerste training Farioli

Na de warming-up volgen diverse partijvormen en pass- en trapoefeningen. Het gaat er intensief aan toe. Farioli en zijn staf zitten er bovenop. Soms echt op de huid als een opgevoerde turbomug. De oefenmeester van Ajax staat tijdens een partijvorm niet langs de kant, maar beweegt zich driftig tussen de spelers. We komen daar in een ander verslagje nog wel op terug.

Eerst maar eens de foto’s, gemaakt door Pro Shots. De voorbereiding op seizoen 2024/2025 is begonnen, Ajacieden!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >