Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij Ajax - FK Vojvodina!

Ajax speelt op donderdag 25 juli om 20.30 uur een belangrijke Europese wedstrijd tegen het Servische FK Vojvodina. Natuurlijk trappen we in de Johan Cruijff Arena niet af zonder mascottes! Ben jij erbij?

02 juli 2024 - 16:23
Mascottesajavoj800
Als mascotte sta je dicht op alle actie. © De Brouwer

Het is serieus tof mascotte te zijn bij een wedstrijd van Ajax. Vanuit de spelerstunnel wandel je samen met de Ajacieden de Johan Cruijff Arena binnen. Misschien sta jij straks wel naast Jorrel Hato of Diant Ramaj! En dat vlak voor aanvang van het eerste thuisduel van het seizoen.

We hebben plek voor zeven Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler van Ajax het veld willen oplopen. Daarnaast zoeken we elf mascottes voor de voetballers van Vojvodina. Je krijgt wel gewoon een Ajaxshirtje aan. Tot slot stellen we één plekje beschikbaar voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt. 

Je kunt in het formulier hieronder jouw voorkeur aangeven. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén kaartje voor jezelf en één voor je begeleider. Tot slot ontvang je een mascottediploma. Klinkt goed, toch? Dat dachten wij ook! 

Om kans te maken op deze te gekke prijs, moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 14 juli meedoen. Daarna krijgen de winnaars bericht.  

Prijsvraag: uit welke stad komt Vojvodina?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >