Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Zondagduel met Hannover 96 toegankelijk voor supporters

Ajax speelt dit weekeinde niet één, maar twee oefenduels met Hannover 96. Voor Ajacieden in de buurt van Cádiz hebben we goed nieuws: het zondagse duel met de Duitsers is te bezoeken.

04 januari 2024 - 11:47
Hannover 1200
Taylor zien we zondag vast in actie. © AFC Ajax

De beoogde basisspelers komen zondag 7 januari om 13.00 uur in actie tegen Hannover 96, de huidige nummer acht van de 2. Bundesliga. De wedstrijd vindt plaats in het Antonio Gallardo Stadium in de plaats Arcos de la Frontera, nabij Cádiz.

Navraag bij Ajax leert dat bovenstaande wedstrijd voor supporters is te bezoeken. Er is op de wedstrijddag vrije verkoop. Kaartjes worden vanaf 11.00 uur verkocht bij de stadionkassa’s en kosten een tientje.

Aanbevolen
TV-tip: zo volg je twee oefenduels met Hannover 96

Ook weten we niet precies hoe laat de stadionpoorten open gaan, maar feit is dat je de aftrap niet hoeft te missen en dat supporters welkom zijn om de wedstrijd bij te wonen. Altijd gaaf als je toch in de buurt bent.

Een dag eerder komen de reserves en talenten van beide ploegen ook al tegen elkaar in actie. Dat gebeurt zaterdag 6 januari om 16.00 uur. Die ontmoeting vindt echter achter de gesloten deuren plaats. De wedstrijd is wel te volgen via de Ajax-app, de clubwebsite en het YouTube-kanaal van Ajax.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >