Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo volg je twee oefenduels met Hannover 96

Ajax speelt dit weekeinde niet één, maar twee oefenduels met Hannover 96. Beide confrontaties zijn live te volgen. Hieronder een spoorboekje, zodat je precies niks van alle actie hoeft te missen!

04 januari 2024 - 11:11
Brobbey 1200
Brobbey komt zeker zondag in actie. © AFC Ajax

De eerste ontmoeting vindt zaterdag om 16.00 uur plaats. Dan komen de reserves en talenten van beide ploegen tegen elkaar in actie. Zie het als een soort voorgerechtje. Dit potje oefenvoetbal kun je volgen via de Ajax-app, de clubwebsite en het YouTube-kanaal van de club.

Zondag om 13.00 uur komen de beoogde basisspelers tegen elkaar in actie. Het hoofdgerecht – als je het zo wilt noemen – wordt live uitgezonden via Ziggo Sport. De wedstrijd wordt afgewerkt in het Antonio Gallardo Stadium in Arcos de la Frontera, vlakbij Cádiz.

Aanbevolen
Zondagduel met Hannover 96 toegankelijk voor supporters

Voor Ajaxsupporters die toevallig in de buurt zijn, hebben we goed nieuws. De zondagwedstrijd is te bezoeken. Kaartjes zijn te koop bij de stadionkassa's.

De selectie van Ajax resideert tijdens het winterse trainingskamp in het Barcelo Montecastillo Golf hotel in Jerez de la Frontera. Daar wordt eveneens getraind. Ook sparringpartner Hannover 96 sloeg er deze week de tenten op. Dus om dan ook maar tegen elkaar te oefenen, is best handig bedacht, nietwaar?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >