Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wat merken we bij RKC-thuis van nieuwe publiekscateraar in stadion?

Levy Europe is de nieuwe publiekscateraar in de Johan Cruijff Arena. Wat merken supporters daar zondag bij Ajax - RKC Waalwijk van? Deze video geeft je vast een idee.

18 januari 2024 - 14:26

In een eerdere ronkende persverklaring van beide partijen werd Levy Europe omschreven als een ‘gerenommeerd marktleider op het gebied van catering voor stadions.’ In Engeland werkt de cateraar al samen met eventlocaties als het Tottenham Hotspur Stadium, de O2 Arena en Villa Park. Levy Europe heeft de stadions van acht Premier Leagueclubs in de portefeuille.

Beide partijen stelden bovendien dat de Johan Cruijff Arena het eerste stadion in Nederland zou worden waar diverse zelfbedieningsmogelijkheden komen. De eerste automatiek en meerdere zelfbestelschermen zijn deze maand geplaatst.

Aanbevolen
Nieuwe stadionschermen klaar voor debuut tijdens Ajax - RKC!

Dat gebeurde op de tweede ring, aan de oostzijde van het stadion. Je weet wel, dat deel waar de omloop al is verbreed. Bij vak 418 tot en met 423 hangen nu bestelschermen. Bekijk deze video om te zien hoe het allemaal werkt. De rest van de zelfbedieningsmogelijkheden op andere plekken in het stadion volgen gefaseerd, in de loop van 2024 en 2025.

We zijn verder benieuwd wat er precies met het assortiment gaat gebeuren. Navraag bij de Johan Cruijff Arena leert dat er in elk geval geen prijsstijgingen zijn doorgevoerd.

Verder blijkt uit berichtgeving vanuit de Johan Cruijff Arena dat de bekende hapjes en drankjes vooralsnog op het menu blijven staan. Wel wordt het aanbod uitgebreid. Zo lezen we dingen over een signature burger en bepaalde combideals. Afijn, dat moet je zelf maar gaan proeven.

Zou er ook een Jordan Hendersonburger komen? Nou ja, tot zondag!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >