Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van ’t Schips elf: laat jij Henderson debuteren op kunstgras in Almelo?

Nadat Heracles een jaartje afwezig was in de eredivisie, gaat Ajax zaterdag weer op bezoek in Almelo. Op de plastic mat van het Erve Asito gaat de bal om 21.00 uur rollen. Laat jij Jordan Henderson gelijk debuteren?

25 januari 2024 - 09:16
S11heraja800
Hoe fit is Henderson richting Heracles-uit? © AFC Ajax

De middenvelder heeft zijn werkvergunning binnen. Henderson trainde woensdag voor het eerst mee met de selectie. Dat is goed nieuws richting Heracles-uit. De vraag is alleen hoe fit hij is, na een maandje geen wedstrijd te hebben gespeeld. Daarnaast is debuteren op kunstgras misschien niet ideaal.

Maar goed, daar denk jij wellicht heel anders over. Laat jij Henderson gelijk vanaf de aftrap beginnen? In Van ’t Schips elf bepaal jij! Je kunt voor het uitduel met Heracles jouw favoriete opstelling samenstellen. Er zijn richting zaterdag nog wel meer noten te kraken.  

We zijn benieuwd naar de keuzes die je maakt. Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met Heracles en leef je uit. 

Vergeet daarna vooral niet jouw opstelling te delen op socials, voorzien van #vantschipself. En dan? Lekker discussiëren met je medesupporters!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >