Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Reis jij als mascotte mee naar Heracles-uit?

Ajax gaat op zaterdag 27 januari op bezoek bij Heracles Almelo. Natuurlijk trappen we niet af zonder mascottes. Reis jij mee naar het Oosten van het land?

08 januari 2024 - 09:46
Taylor Mascottes 1200
Loop jij straks naast Taylor? © Ajax Kids Club

In het Erve Asito wordt die avond om 21.00 uur afgetrapt. Dat is een beetje laat, maar voor een keertje vinden je ouders of begeleiders dat vast niet erg. Je maakt namelijk kans op een hele toffe ervaring. Als mascotte kan het zomaar zijn dat je samen met Kenneth Taylor of Steven Bergwijn het veld oploopt.

We mogen elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) verblijden met deze bijzondere ervaring. Als je onderstaande prijsvraag goed beantwoordt, maak je kans onderdeel te zijn van de spelersopkomst. Gaaf!

Aanbevolen
Draag jouw opstelling voor en word mascotte bij Ajax - PSV!

Zodra jouw klus is geklaard, is het aan de spelers. Jij zoekt dan lekker een plekje op de tribune. Daar kijk je samen met je vader, moeder of begeleider naar de wedstrijd. Je leest het goed, je krijgt dus ook nog eens twee wedstrijdkaarten. Deze bevinden zich in het thuisvak.

Zie jij dit alles zitten? Dan moet je eerst nog even de prijsvraag hieronder beantwoorden. Meedoen kan tot en met zondag 14 januari. De winnaars krijgen daarna bericht.

Prijsvraag: Ajax won de openingswedstrijd van dit seizoen met 4-1 van Heracles. Wie gaf bij de 2-1 de assist op Mohammed Kudus?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu vanaf 7,50 euro.

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >