Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Draag jouw opstelling voor en word mascotte bij Ajax - PSV!

Ajax en PSV ontmoeten elkaar op zaterdag 3 februari om 20.00 uur in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Jij kunt de topper als mascotte meemaken, maar daar moet je wel wat voor doen!

08 januari 2024 - 09:45
Mascotteajapsv800
Wie weet maken we straks ook zo’n foto van jou. © De Brouwer

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Reken maar dat je niks van alle actie op het veld mist! Tot slot geven we je een echt mascottediploma mee naar huis. Het kan allemaal niet op!

Wat moet je doen?
Misschien ken je Rob van Rossum wel, de stadionspeaker van Ajax. Voor deze speciale prijsvraag vragen we je de Rob van Rossum in jezelf te vinden. Wat je precies moet doen? Dat is simpel! Draag jouw gewenste opstelling tegen PSV op een stadionspeakerwaardige wijze voor. Zorg dat je een camera bij de hand hebt, zodat je een video kunt opnemen.

Aanbevolen
Reis jij als mascotte mee naar Heracles-uit?

Waar kun je jouw bijdrage heen sturen?
Stuur jouw filmpje onder vermelding van ‘Mascotte AJAPSV’, je naam en achtcijferige lidnummer naar kidsclub@svajax.nl. Vermeld in je mail ook je kledingmaat. De winnaartjes gaan namelijk in een thuisshirt van Ajax het veld op. We hebben tenues in de volgende maten: 128, 140, 152, 164 of 176. 

Tot wanneer kun je meedoen?
Je hebt tot en met zondag 21 januari de tijd om jouw filmpje in te sturen. Heel veel succes!

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu vanaf 7,50 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >