Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen hebben Heracles-uit als bestemming

Ajax treedt op zaterdag 27 januari om 21.00 uur aan tegen Heracles. Er zijn vijfhonderd Ajacieden welkom in het uitvak van het Erve Asito. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting Almelo.

06 januari 2024 - 10:00
Bussenheraja800
Wie gaat er mee naar Almelo? © De Brouwer

Er is voor Heracles-uit sprake van een auto-/buscombi. Je kunt dus zelf achter het stuur kruipen, maar er ook voor kiezen in een bus te stappen. Er is geen standaard opstaplocatie voor dit uitduel. Je dient daarom een plekje te boeken in een van onze handige SV Ajax-bussen.

Deze staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde stopt ook altijd bij station Duivendrecht. De kosten voor de busreis zijn bij de ticketprijs inbegrepen.  

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >