Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Flets Ajax laat supporters viermaal opveren tegen RKC

Hoewel de 4-1-uitslag doet vermoeden dat Ajax eenvoudig over RKC Waalwijk heenliep, was de realiteit anders. Dat zagen supporters zondag ook in de steenkoude Johan Cruijff Arena. De foto’s!

22 januari 2024 - 08:08
AJA RKC 1200
Berghuis duikt over de boarding na zijn 4-1. © De Brouwer

Door de ruime zege op RKC loopt Ajax gestaag in op de concurrentie uit Alkmaar en Enschede. Het verschil met AZ is nog maar drie punten. FC Twente staat zes punten los. We weten allemaal waar ons aller Ajax vandaan komt, dus als je vier keer kunt juichen, is dat prettig. Toch was het spel weer ontstellend pover.

Topaanwinst Jordan Henderson – hij was op de bakfiets naar het stadion gekomen – zag vanaf de tribune hoe belangrijk Brian Brobbey voor deze ploeg is geworden. We zijn benieuwd wat de impact van  de middenvelder is, zodra hij mag meetrainen en -spelen.

Onze fotograaf De Brouwer fotografeerde er zondag weer op los. Zijn foto’s serveren we hieronder voor je uit. Klaar met plaatjes kijken? Dan kun je erna stemmen op jouw Brob… Ajacied van de Wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >