Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Brobbey is ook lichtpuntje op onze wallpaper

Tegen RKC Waalwijk (4-1) was Brian Brobbey opnieuw een lichtpuntje bij het verder moeizaam spelende Ajax. De spits zette zijn ploeg met twee doelpunten op het goede spoor. Het levert hem eveneens een plek op de wallpaper op!

22 januari 2024 - 13:57
Wpajarkc800
Met het juichen van Brobbey zit het sowieso goed. © Pro Shots

Brobbey groeit langzaam uit tot Ajax’ hoop in bange dagen. Tegen de Waalwijkers maakte hij zijn tiende en elfde treffer van dit eredivisieseizoen. Een hattrick was mogelijk, maar Etienne Vaessen koos de goede hoek uit. De spits baalde harder van de gemiste pingel dan hij blij was met zijn goals.

Ondanks de gekeerde strafschop, was Brobbey wederom het lichtpuntje bij Ajax. Vooral zijn tweede treffer was fraai. Aannemen, wegdraaien en afmaken. Dat laatste lijkt de nummer negen steeds beter af te gaan. 

Voor juichplaten hoeven we bij Brobbey nooit lang te zoeken. We hebben de mooiste foto voor je uitgezocht en omgetoverd tot wallpaper. Je kunt jouw nieuwe telefoonachtergrond downloaden door op het linkje hieronder te klikken.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >