Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden in Almelo blij met goals, zege én dj van Heracles

Het spel van Ajax liet op bezoek bij Heracles (2-4) nog veel te wensen over. Maakt dat de smaak van een overwinning minder zoet? Zeker niet! In ons fotoverslag zie je dat de zege in Almelo goed werd aangenomen door de meegereisde supporters.

Door Jordy Haak
28 januari 2024 - 10:17
Hoofdfoto Heraja 1200
Drie punten in de tas! © De Brouwer

De vijfhonderd Ajacieden in het uitvak van Erve Asito hadden er flink zin in. Vooraf vroegen ze zich vooral af of ze getuige zouden zijn van het debuut van Jordan Henderson. Het antwoord was nee. De Engelsman was wel present, maar zijn voornaamste rol was met zo’n beetje iedereen op de foto te gaan. 

Toch werd het een leuke avond voor Ajaxsupporters. Er kon vier keer worden gejuicht, waarbij de ene treffer nog mooier was dan de ander. De sfeer zat er sowieso goed in. Dank daarbij ook aan de dienstdoende dj, die André Hazes door de speakers liet galmen. Er werd dan ook lekker meegezongen met Wat is dan liefde.

Net als met de nieuwe song op de melodie van Sway. Die sloeg ook goed aan. ‘Drie gouden sterren, Ajax Amsterdam. De mooiste club, van Nederland.’ Je kunt het gezang hier helaas niet horen, maar we hebben wel fijne plaatjes van het uitvak. De beelden zijn geschoten door De Brouwer.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >