Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word vaandeldrager, ballenjongen of -meisje bij Ajax - Fortuna Sittard!

We zoeken weer naar vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes. In dit geval voor het thuisduel met Fortuna Sittard op zondag 10 maart om 14.30 uur. Ben jij erbij?

19 februari 2024 - 09:26
Balvaandelajautr800 (1)
Als ballenjongen of -meisje heb je een belangrijke taak. © De Brouwer

De taak van een ballenjongen of -meisje is een belangrijke. Jij zorgt dat de spelers snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Je moet dus scherp zijn op uitgespeelde ballen, maar tussendoor geniet je natuurlijk ook van de wedstrijd.

Naast ballenjongens en -meiden zoeken we ook acht vaandeldragers voor de vlaggen van Ajax en Fortuna. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. Je ziet al je helden van heel dichtbij, terwijl je de opkomst een bijzonder tintje geeft.

Aanbevolen
Win kaarten voor Ajax - FC Utrecht!

Is dat alles? Oh nee, zeker niet. Er is meer! Als je klaar bent, ga je snel naar een plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. Je mag zelfs iemand meenemen. Mooi, toch? In onderstaand formulier kun je aangeven of je ballenjongen/-meisje wilt worden of liever vaandeldrager.

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 26 februari. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: wie maakte vorig seizoen in eigen huis de openingstreffer tegen Fortuna?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid en profiteer van dikke korting met ons halfjaarlidmaatschap.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >