Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Wie scoorden deze eeuw voor Ajax tegen PSV in Arena?

We maken ons op voor de topper tussen Ajax en PSV. Dat duel werd deze eeuw 23 keer eerder in eredivisieverband gespeeld. Dat levert een mooie quiz op. Wie scoorden deze eeuw voor Ajax tegen PSV in Amsterdam?

02 februari 2024 - 09:06
Quiz Ajapsv 1200
Tadic zoekt zijn directe tegenstander op. © AFC Ajax

Let op: bij deze quiz gaat het puur om eredivisieduels tussen de twee ploegen in Amsterdam. De gespeelde wedstrijden om de Johan Cruijffschaal of KNVB-bekerduels tellen niet mee.

Gescoord werd er deze eeuw volop door beide ploegen. Er zijn jaren dat Ajax flink op schot was, maar ook zeker jaren dat de doelpunten vooral aan Eindhovense kant vielen. Dat zie je ook goed terug in onderstaande lijst. Ajax wist in eigen huis vanaf seizoen 2004/2005 vier jaargangen op rij niet te scoren.

Gelukkig zijn er ook seizoenen waarin Ajax het net veelvuldig wist te vinden. Maar wie maakten de doelpunten in het wit-rood-wit? Die vraag leggen we bij jou neer. Je krijgt tien minuten om alle doelpuntenmakers in te kloppen. Hou er rekening mee dat ‘Edje’ ook tweemaal in de quiz terugkomt.

Succes!

Wordt de quiz niet meteen goed weergegeven? Vernieuw dan de pagina. Meestal is het probleem dan verholpen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >