Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van ’t Schips elf: welke harde besluiten neem jij richting PSV-thuis?

Ajax moet zaterdag in de jacht op de derde plek in eigen huis zien af te rekenen met koploper PSV. Een zwaar te kraken noot, maar op voorhand is niks onmogelijk. Heb jij tips voor de trainer richting een spannende voetbalavond?

02 februari 2024 - 10:47
Henderson Taylor 1200
Hoe ziet het middenveld eruit tegen PSV? © AFC Ajax

John van ’t Schip heeft weer meer om uit te kiezen. En daarmee jij dus ook. Zo gaat topaanwinst Jordan Henderson nu echt zijn debuut voor Ajax maken. Verder zagen we dat Steven Bergwijn, Josip Sutalo en Chuba Akpom weer meededen aan de groepstraining. Zij zijn gelukkig weer beschikbaar.

Met Hirving Lozano en Johan Bakayoko beschikt PSV over handige wapens op de flanken. Zij moeten Luuk de Jong bedienen. Wij zijn benieuwd hoe jij dat verdedigt. Laat je de verdedigend kwetsbare Ar’jany Martha staan of kies je voor Borna Sosa? Of bouw je zelfs nog meer defensieve zekerheid in door te schuiven met Jorrel Hato? En wie zet je dan op zijn plek?

Dan hebben we de andere kant nog. Gezien de waarschijnlijke terugkeer van Sutalo, lijkt het logisch Devyne Rensch als rechtsback te laten spelen. Hij krijgt wat ons betreft de voorkeur boven Tristan Gooijer of Anton Gaaei, maar als jij daar helemaal anders over denkt, dan horen we het natuurlijk graag. Misschien kijkt Van ’t Schip wel mee.

En ook op het middenrif moeten er plots stevige besluiten worden genomen. Henderson speelt vermoedelijk, maar wie sneuvelt er dan? Benjamin Tahirovic, Kenneth Taylor of Kristian Hlynsson?

We zijn benieuwd naar de keuzes die je maakt. Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met PSV en leef je uit.

Vergeet daarna vooral niet jouw opstelling te delen op socials, voorzien van #vantschipself. En dan? Lekker discussiëren met je medesupporters!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >