Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van ’t Schips elf: welke Ajacieden trommel jij op voor AZ-uit?

We zijn nog amper bijgekomen van de idiote avond in Bodø of de volgende wedstrijd staat alweer voor de deur. En niet zo’n onbelangrijke ook. Een gehavend Ajax gaat op bezoek bij AZ. Hoe vlieg jij de dingen in Alkmaar aan?

23 februari 2024 - 11:29
S11azaja800
Zie jij een rol voor dit duo weggelegd? © AFC Ajax

Waar de ene speler de ziekenboeg verlaat, daar raakt de ander geblesseerd. Het is dweilen met de kraan open. John van ’t Schip kon in Noorwegen geen beroep doen op Jordan Henderson en Tristan Gooijer. Tijdens het duel zag de trainer ook nog eens Brian Brobbey uitvallen. Zij zijn allen vraagtekens voor AZ-uit. 

Met een gehavend elftal wordt het geen gemakkelijke opgave de Alkmaarders te verslaan. Van ’t Schip kan vast een stukje ongevraagd advies gebruiken. Er zijn richting AZ-uit weer genoeg noten te kraken. Welke inzichten leverde het uitduel met FK Bodø/Glimt jou op?

Als Brobbey de wedstrijd in het Afas Stadion niet haalt, kies jij dan opnieuw voor Chuba Akpom als vervanger? Laat je Kenneth Taylor terugkeren in de basiself? En welke poppetjes zet jij in de laatste linie neer? Het wordt weer flink puzzelen. 

Je kunt jouw ideale formatie samenstellen in onze Ajax Life-app. Open deze of download ‘m als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het uitduel met AZ en leef je uit.

Vergeet daarna niet om jouw creatie te delen op socials, voorzien van #vantschipself. Wie weet kijkt de trainer mee.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >