Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van ’t Schips elf: verander jij de boel rigoureus voor return tegen Bodø/Glimt?

John van ’t Schip stelde dat het punt om rigoureuze wijzigingen in de opstelling door te voeren, steeds dichterbij komt. Donderdag wacht de return tegen FK Bodø/Glimt. Is dat voor jou het moment de boel eens flink op te schudden?

21 februari 2024 - 11:16
Akpom Brobbey 1200
Hoe zet jij de poppetjes voorin neer? © Pro Shots

De puzzel die Van ’t Schip moet leggen, wordt met de week lastiger. De achterhoede was al een grote tombola. Dat blijkt wel uit het feit dat die linie dit seizoen achttien (!) verschillende samenstellingen kende. Ook op de posities daarvoor houdt het niet over. 

Zo staat Steven Bergwijn met een hamstringblessure aan de kant. Steven Berghuis keert gelukkig terug in de wedstrijdselectie. Jordan Henderson, die tijdens het duel met NEC kampte met fysieke ongemakken, is eveneens van de partij. Toch kunnen we ons voorstellen dat je het na de misperen van de laatste weken tijd vindt voor verandering.

We zijn dan ook benieuwd hoe jij de boel aanvliegt. Kies je weer voor een formatie met buitenspelers of heeft een tweespitsensysteem met bijvoorbeeld Brian Brobbey en Chuba Akpom jouw voorkeur? Dan kun je ook het middenveld anders inrichten. Wellicht vind je het de hoogste tijd Ahmetcan Kaplan aan het werk te zien. Of heb je hele andere ideeën?

Deel die vooral met ons! Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het uitduel met Bodø/Glimt en leef je uit.

Vergeet daarna niet om jouw creatie te delen op socials, voorzien van #vantschipself. Succes!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >