Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

John won padelclinic met Ronald de Boer: ‘Hij was heel fanatiek’

Soms val je als lid van Supportersvereniging Ajax met je neus in de boter. Zo won John de Graaf een clinic bij Plaza Padel met Ronald de Boer. Maandag stonden ze samen op de baan. Daar willen we natuurlijk alles van weten!

13 februari 2024 - 14:06
Padelinterview800
John (rechts) had een topdag. © Plaza Padel

En, hoe was het…?
“Toen ik hoorde dat ik deze prijs had gewonnen, dacht ik eerst dat het een grap was. Het was super met Ronald de Boer samen te mogen padellen. Hij is toch wel een Ajaxlegende. John van Lottum was er ook bij. Ze waren superenthousiast. Ik had m’n zoon, een vriend van hem en m’n broertje meegenomen.” 

Welke herinneringen brengen De Boer bij jou naar boven?
“Heel veel! Ik ben in het seizoen van de Champions Leaguewinst naar bijna alle wedstrijden in het Olympisch Stadion geweest. Ik zat ook op de tribune bij de finale in Wenen. Ronald is een echte Ajacied. Om met hem te mogen padellen, was heel gaaf.” 

Hoe zag de dag eruit?
“Toen we aankwamen, stonden Ronald en John ons al op te wachten. We hebben eerst een kort praatje gemaakt. Daarna werden we in groepjes gedeeld. Van Lottum legde ons de basistechnieken uit. De Boer deed wat intensievere oefeningen. Dat was wel even zweten, haha! Tot slot hebben we wat wedstrijdjes tegen en met elkaar gespeeld.” 

Jij en Ronald hebben de rest ongetwijfeld dik ingemaakt…
“Natuurlijk! Haha, nee hoor. We gingen een beetje gelijk op.” 

Padelinterview800 2

Uitstekende groepsfoto! © Plaza Padel

Ben je zelf eigenlijk een ervaren padeller?
“Nee, helemaal niet! Ik had nog nooit eerder gepadeld. Mijn zwager heeft lessen en zei dat ik met hem kon oefenen. Dat leek me niet onverstandig, haha! Ik heb voor de clinic dus even getraind en de regels geleerd.” 

Heeft de sport er inmiddels een fan bijgekregen?
“Zeker! Het enthousiasme waarmee Ronald en John het spelletje overbrachten, was heel aanstekelijk. Het spel is superleuk en toegankelijk.”

Is Ronald nog net zo fanatiek als in zijn tijd als voetballer?
“Absoluut! Hij is nog steeds heel fanatiek. Dat zit er bij hem ingebakken. Dat gaat er denk ik ook nooit meer uit.”

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van SV Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Aanbevolen
Beleef avond vol gezelligheid tijdens Geef Mij Maar Amsterdam!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >