Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen en training kijken FK Bodø/Glimt-uit

We maken ons op voor het Europese uitduel met FK Bodø/Glimt. Voor Ajacieden die hun club achternareizen, hebben we informatie over het omwisselen, de open training en het verzamelpunt op de wedstrijddag.

20 februari 2024 - 13:56
Omwisselenbodaja800
Tot in Bodø! © Ajax Life

Bodø/Glimt en Ajax staan donderdag tegenover elkaar in het Aspmyra Stadion, gelegen aan Fridtjof Nansens vei 3, 8003 Bodø, Noorwegen. De aftrap staat gepland voor 18.45 uur.

Training kijken
We hebben mooi nieuws, want op de woensdag kun je de laatste training bijwonen. Dat was alweer even geleden. De oefensessie vindt plaats van 18.30 tot 19.30 uur, in het Aspmyra Stadion.

Omwisselen
Voorafgaand en tijdens de training kun je gelijk omwisselen. Dat is wel zo handig, als je toch al bij het stadion bent. De omwisselprocedure vindt plaats van 18.00 tot 20.00 uur. De exacte locatie vind je aan de noordzijde van het stadion aan de Hålogalandsgata.

In het geval je het omwisselmoment op woensdag niet haalt, is er in het geval van nood nog een mogelijkheid je wedstrijdkaart op te halen. Dit kan op donderdag 22 februari, tussen 13.00 en 15.00 uur bij het Radisson Blu Hotel in Bodø.  

Hoe het omwisselen in zijn werk gaat? Simpel! Bij het kopen van een kaart ontving je een mobiel ticket in de Ajax-app. Deze moet je omruilen tegen een fysiek toegangsbewijs. Dit kaartje krijg je op vertoon van je mobiele ticket en een geldig legitimatiebewijs. Het ID moet overeenkomen met de naam van de koper. De kaarten zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Ook goed om te weten: wedstrijdkaarten worden eenmalig verstrekt. Bij verlies of diefstal verstrekt Ajax geen duplicaat. 

Verzamelpunt
Op de wedstrijddag wordt supporters geadviseerd te verzamelen op het plein bij Hundholmen Brygghus. Vanaf deze verzamelplaats wordt Ajacieden gevraagd onderstaande looproute te volgen naar het stadion. 

Schermafbeelding 2024 02 16 135536

Stadionregels
Het stadion gaat anderhalf uur voor de aftrap open. We raden aan op tijd te komen, want de toegangscontrole kan de nodige tijd in beslag nemen. 

De stadionregels zijn vergelijkbaar met die in Nederland, maar we herhalen ze voor de zekerheid toch nog even. Blik- en glaswerk zijn niet toegestaan, evenals tassen. Pakken frisdrank mogen wel.

Roken en (soft)drugsgebruik en -bezit is verboden, net zoals het bezit en/of afsteken van fakkels of vuurwerk. Dronken personen krijgen geen toegang tot het stadion en kunnen worden aangehouden. Alcohol is sowieso verboden in het stadion.

Vlaggen groter dan één vierkante meter moeten door een certificaat aantoonbaar brandvertragend zijn. Spandoeken of andere voorwerpen met, in de ogen van stewards, het beveiligingspersoneel en/of de politie, discriminerende of provocerende teksten, afbeeldingen of vormen zijn niet toegestaan. 

Laten we er met z’n allen een mooie trip van maken. Tot in Bodø!

Aanbevolen
Interview met Bodøsupporter: ‘Het kan hier min vijftien graden zijn’

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >