Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Sparta-uit

Ajax zet op zondag 17 maart koers richting Rotterdam voor het uitduel met Sparta. Er wordt om 16.45 uur afgetrapt op Het Kasteel. Hieronder vind je alle info over de kaartverkoop.

21 februari 2024 - 13:45
Spartauit800
Er zijn vijfhonderd Ajacieden welkom in Spangen. © De Brouwer

Er zijn vijfhonderd Ajacieden welkom in het uitvak van Het Kasteel. Een kaartje kost 30,12 euro en er is sprake van een buscombi. De standaard opstapplaats is in Reeuwijk. Er gaan dus geen bussen rijden vanaf de Johan Cruijff Arena.

Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen wel koers richting Rotterdam. Je kunt opstappen in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde bus stopt ook altijd bij station Duivendrecht. Hou voor de inschrijving onze busreizenpagina in de gaten. 

NL-plussers kunnen vanaf zaterdag 24 februari om 10.00 uur een kaartje kopen, waarna de NL’ers op zaterdag 2 maart aan de beurt zijn, eveneens om 10.00 uur. Op woensdag 6 maart sluiten de poorten van de digitale ticketshop. 

Tot in Rotterdam! 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >