Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax worstelt en komt niet boven in fotoverslag NEC-thuis

Heel even leek Ajax de drie punten te pakken tegen NEC, maar vlak voor het laatste fluitsignaal moest het toch de 2-2 toestaan. Een overwinning was gezien het spelbeeld ook te veel van het goede geweest. Supporters in het stadion reageerden gelaten.

19 februari 2024 - 09:42
Schone 1200
Henderson probeert wat tijd te rekken. © De Brouwer

Murw gebeukt. Zo keken veel supporters naar hun ploeg tegen het vrijuit spelende NEC. Een deken van gelatenheid viel – op wat momentjes na – over de tribunes. Mede door blessures stond er een Ajaxonwaardig elftal binnen de lijnen. Dat is niet leuk om te schrijven, maar de realiteit is niet anders.

Edson Álvarez nam afscheid. We hadden graag gezien dat hij zich daarna meteen ging omkleden om mee te kunnen doen. Maar ja, zo werken die dingen natuurlijk niet. Ajax staat vijfde en moet inmiddels over de schouder kijken naar Go Ahead Eagles, de nummer zes van de eredivisie.

Onze fotograaf De Brouwer was zondag wel in vorm. Hij schoot er lustig op los met zijn camera. Dat levert onderstaand fotoverslag op. Klaar met plaatjes kijken? Dan kun je – als je dat wilt – een (protest)stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >