Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Vrouwen stuit in kwartfinale Champions League op Chelsea

Ajax Vrouwen mag zich opnieuw opmaken voor een prachtig tweeluik in de Champions League. De loting koppelde de ploeg van Suzanne Bakker aan Chelsea. De kwartfinales worden in maart afgewerkt.

06 februari 2024 - 13:18
Avloting800
Zorgt Ajax Vrouwen opnieuw voor een stunt? © De Brouwer

De Amsterdames zorgden in de groepsfase voor een enorme stunt door als tweede te eindigen in een poule met Bayern München, Paris Saint-Germain en AS Roma. Tijdens een historische avond in de Johan Cruijff Arena lukte het Ajax Vrouwen zich te plaatsen voor de kwartfinales.

Daarin waren groepswinnaars FC Barcelona, Olympique Lyonnais en Chelsea de mogelijke tegenstanders. Uiteindelijk kwamen de Engelsen uit de koker. The Blues wonnen de Champions League nog niet eerder, maar haalden in seizoen 2020/2021 wel de finale.

De heenwedstrijd in de Johan Cruijff Arena vindt plaats op dinsdag 19 maart om 18.45 uur. De return is een week later, op woensdag 27 maart om 21.00 uur. Mocht het lukken Chelsea te verslaan, dan volgt een tweeluik met SK Brann of FC Barcelona.

Aanbevolen
Informatie kaartverkoop Ajax Vrouwen - Chelsea

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >