Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax reist met Berghuis en Henderson af naar Bodø

Ajax is onderweg naar Noorwegen voor het belangrijke Conference Leagueduel met FK Bodø/Glimt. Er reizen 23 spelers af naar de poolcirkel. Ook Steven Berghuis en Jordan Henderson stapten in het vliegtuig.

21 februari 2024 - 11:08
Selectiebodaja800
Hij is gewoon van de partij. © AFC Ajax

Berghuis ontbrak tijdens het duel met NEC (2-2). Niet wedstrijdfit, luidde de verklaring van Ajax. Na het laatste fluitsignaal vertelde John van ’t Schip dat hij hoopt snel weer over de buitenspeler te kunnen beschikken. Het treffen met Bodø/Glimt leek een race tegen de klok te worden.

In dat opzicht is het een goed teken dat Berghuis in ieder geval afreist naar Noorwegen. Datzelfde geldt voor Jordan Henderson. We zagen de middenvelder tegen het einde van het duel met NEC op het gras zitten met fysieke ongemakken, maar ook hij maakt onderdeel uit van het reisgezelschap. Hetzelfde geldt voor Jaydon Banel, maar niet voor Ar'jany Martha.

Ajax trapt donderdag om 18.45 uur af tegen Bodø/Glimt. Met een 2-2-einduitslag in de heenwedstrijd is er nog alles om voor te spelen. Bij een goed resultaat ligt een ticket voor de achtste finales van de Conference League klaar.

Aanbevolen
Informatie omwisselen en training kijken FK Bodø/Glimt-uit

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >