Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win interview met Taylor na vrijdagtraining!

Ben jij een stoer en dapper Ajaciedje? Mooi, want we zoeken een Ajaxsupportertje dat graag langskomt om Kenneth Taylor te interviewen. Daar maken we een tof artikel van voor Ajaciedjes, hét enige echte Ajax Kids Clubblad! Heb jij daar zin in? Lees dan snel door!

10 april 2024 - 09:57
Taylor 1200 (1)
Wat wil jij van Taylor weten? © Pro Shots

Bij Ajax lopen ontzettend veel goede voetballers rond. Taylor is zeker een van die spelers. Hij speelt natuurlijk een rotseizoen met Ajax, maar is wel een echte Ajacied. Hij is bij de club groot geworden. Heb jij zin om de middenvelder te interviewen? Kom dan in actie! Wie weet mag jij hem straks alles vragen wat je maar wil.

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) kan deze superprijs winnen door een originele vraag voor Taylor te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een gezellig vraaggesprekje op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. Supervet, toch?

Omdat het artikel in het clubblad verschijnt, zorgen we ook dat er mooie foto's worden gemaakt. Het winnaartje krijgt alle gemaakte foto's netjes opgestuurd.

Het interview vindt vrijdag 19 april plaats, om 13.30 uur. Natuurlijk zitten de meeste kinderen dan gewoon op school, maar onze ervaring is dat een leerling voor zo’n leerzaam interview er best even op uit mag!

Als dat geen probleem is, word jij dan onze sterverslaggever voor Ajaciedjes? Verzin snel een fijne vraag en wie weet mag jij die – en andere vragen – aan Taylor komen stellen. Je kunt jouw vraag (met je achtcijferige lidnummer) insturen via kidsclub@svajax.nl. Dat kan tot en met woensdag 17 april.

De winnaar krijgt kort erna een belletje van ons!

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met fikse korting!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >