Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Wie speelden in eerste van Ajax en Go Ahead Eagles?

Ajax speelt donderdag om 21.00 uur in de Johan Cruijff Arena tegen Go Ahead Eagles. Door vele jaren heen was er best wat kruisbestuiving tussen de twee clubs. Daarover gaat deze quiz.

04 april 2024 - 09:00
Quiz 1200 (1)
De linkerspeler maakte echt minuten in Ajax 1! © Pro Shots

Er zijn best een aantal voetballers op te dreunen die zowel minuten maakten in het eerste elftal van Ajax als dat van Kowet. Dat zijn de spelers die we, eh... Jij mag zoeken. Je klopt sommige namen gemakkelijk in, maar reken maar dat je op zeker moment vastzit.

Echt, dit is geen eenvoudig klusje! Voor bepaalde spelers moet je serieus ver terug in de tijd. Maar goed, een lastige quiz mocht ook wel weer eens. Laat die hersens maar kraken.

Minuten in het eerste van beide clubs is dus een vereiste, al is het maar twee of vijf minuutjes bij de een of de ander. Daar zijn voorbeelden van, haha! Daar is bovenstaande foto al een bewijs van. De competitie waarin het gebeurde, maakt niet uit. Als het maar om officiële wedstrijden gaat. Eredivisie, KNVB-bekertoernooi, Europees. Het mag allemaal.

De opgave is moeilijk, dus we geven acht volle minuten de tijd om de lijst compleet te krijgen. We zijn benieuwd hoe ver je komt. Succes!

Wordt de quiz niet meteen goed weergegeven? Vernieuw dan de pagina. Meestal is het probleem dan verholpen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >