Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van ’t Schips elf: hoe prepareer jij Ajax voor immer belangrijke klassieker?

Hoe beroerd het seizoen van Ajax ook is, de klassieker staat op zichzelf. Bij het treffen met Feyenoord gaat het zondag om keiharde punten, maar ook om prestige. Hoe prepareer jij de ploeg voor dit immer belangrijke potje?

05 april 2024 - 15:24
Gaaei S11 1200
Zie jij een rol weggelegd voor Gaaei? © Pro Shots

We zijn als Ajacieden dit seizoen aardig murw gebeukt. We hebben de ene klap nog niet verwerkt of er volgt alweer een nieuwe optater. Donderdag verspeelden de Amsterdammers in blessuretijd een op zeker lijkende overwinning tegen Go Ahead Eagles (1-1). Die tik is amper verwerkt of de klassieker staat alweer voor de deur.

We weten dat Steven Berghuis en Jordan Henderson sowieso ontbreken in Rotterdam. Voor Brian Brobbey en Chuba Akpom wordt het een race tegen de klok. Zelfs als zij minuten kunnen maken, is het geen volledige wedstrijd. Wat betekent dit voor jouw strijdplan?

Steven Bergwijn en Mika Godts vormden tegen Go Ahead Eagles een aanvallend duo. Houd jij daaraan vast of maak je andere keuzes? Moet de van een blessure teruggekeerde Josip Sutalo weer een basisplaats krijgen? En zie jij een rol weggelegd voor Anton Gaaei? De Deen maakte weliswaar een prachtig doelpunt, maar had eerder in het seizoen last van plankenkoorts. Vragen te over.

Bij Van ’t Schips elf is het aan jou om een strijdplan te vervaardigen. Open onze Ajax Life-app of download ‘m als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het uitduel met Feyenoord en leef je uit.

Vergeet daarna niet om jouw opstelling te delen op socials, voorzien van #vantschipself. Discussie gegarandeerd!

S11 Bart

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >