Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Maatjes vinden elkaar op veld én wallpaper!

We zijn altijd blij als we een wallpaper kunnen uitserveren. Dat betekent namelijk een overwinning van Ajax. FC Twente werd zondag met 2-1 verslagen. De gelijkmaker was een coproductie tussen Brian Brobbey en Kenneth Taylor. Zij staan dan ook op de wallpaper!

15 april 2024 - 11:37
Wpajatwe800
Eindelijk weer juichen in Amsterdam. © De Brouwer

Het was mooi om te zien hoe de gelijkmaker tot stand kwam. Voorafgaand aan de vrije trap van Taylor en de rake kopbal van Brobbey ontstond er een discussie met Benjamin Tahirovic over wie de standaardsituatie voor zijn rekening nam.

De spits kwam tussenbeide en besloot dat Taylor achter de bal moest staan. “Ik zei tegen Kenneth dat hij ‘m moest nemen. Hij heeft goed geluisterd. Hij luistert altijd naar mij. Ik ook naar hem,” zo zei Brobbey na afloop over dat moment.

Aanbevolen
Taylor vindt vragen over 4-3-3-formatie een beetje makkelijk

Het pakte goed uit. Taylor legde de bal neer bij de tweede paal en zijn maatje kopte ‘m tegen de touwen. Zo konden we eindelijk weer eens juichen in de Johan Cruijff Arena. We grijpen die gelegenheid gelijk aan om de vrienden op de wallpaper te zetten. 

Je installeert de plaat door op onderstaand linkje te klikken. We zien de screenshotjes van je nieuwe telefoonachtergrond wel tegemoet!  

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >