Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Breuk in elleboog betekent einde seizoen voor Ramaj

We zouden graag eens positief nieuws brengen, maar ook nu hebben we dat niet. Diant Ramaj komt voorlopig niet in actie voor Ajax. De 22-jarige doelman liep in het thuisduel met Go Ahead Eagles (1-1) een breuk in zijn linkerelleboog op.

05 april 2024 - 17:19
Ramaj 1200
Beterschap, Diant! © Pro Shots

Dat lezen we op de clubwebsite. Ajax stelt dat het waarschijnlijk is dat Ramaj niet meer in actie kan komen in het nog lopende rampseizoen. De doelman liep de breuk op in blessuretijd, na een luchtduel met Finn Stokkers. De keeper kwam vervolgens verkeerd terecht, met een vervelende blessure tot gevolg.

Ramaj: “Ik landde ongelukkig na een luchtduel. Helaas brak ik mijn elleboog. Ik kan de komende weken niet spelen. Natuurlijk hoop ik dit seizoen nog steeds in actie te kunnen komen. Ik doe er alles aan dat te bereiken, maar het wordt waarschijnlijk moeilijk.”

We zijn benieuwd wie er zondag onder de lat staat in De Kuip. Tegen Go Ahead Eagles zaten Gerónimo Rulli en Remko Pasveer op de bank.

Aanbevolen
Van ’t Schip geeft update richting klassieker en stelt dat Ajax niet angstig is

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >